Taas herättiin ennen sianpieraisua. Kumma että nykyään herää järkijään puoli 7 vaikka mikään pakottava tarve ei ole. No onpahan hetki omaa aikaa ennen kuin tyttö herää. Sekin on muuttanut yhtäkkiä unirytmiään. Ennen heräsi 10 nyt jo 8. Mikä lie tullut.
Eilen oli taas kamala päivä. Tyttö huusi ja mellasti melkein koko päivän, ei viittä minuuttia pidempään ollut tyytyväinen. Täytyy sanoa että hermot alkoi olla jo iltapäivällä aika riekaleina. Jossain vaiheessa tuntui että nakkaan koko kakaran maata kiertävälle radalle. Siinä tuli perkeleitä omassa mielessä ja melko paljon. Normaalista poiketen piipahdin pari kertaa pihalla tupakillakin, sen verta otti kupoliin.
Tänään ois sitten neuvola. Saa nähdä mitä neuvolatäti sanoo. Viimeksi on käyty viime vuoden puolella, joulukuussa. Neitihän on jo iso tyttö 8 ja puoli kuukautta.
Sellainen vili vilpertti että hirvittää kun se ottaa jalat allaan ja lähtee kävelemään. Konttaamallakin ehtii niin joka paikkaan että huhhuh! Huomaa kyllä että on itsekin aina päivän jälkeen ihan uuvuksissa kun on saa niin silmä kovana koko ajan vahtia sitä ettei oo pää kainalossa. Muutaman kerran onkin onnistunut kumahtamaan oikein kunnolla nurin että naapuritkin sen kuulivat. Hirvee paukaus, pää edellä lattiaan. Ja silmä kulmakin on ollut mustana, pisti painiksi astianpesukoneen kanssa.
No niin, taas loppui meikäläisen vapaahetki. Joku heräsi päiväuniltaan.

Klo: 22:04

Päivä meni taas. Neiti nukkumassa. Onneksi. Saa vähän hengähtää. Neuvolassa ei mitään erikoista pituutta oli tullut pari senttiä ja painoa reilu 600g.
Äitikin kävi. Antoi taas rahaa, vaikka vasta sunnuntaina antoi. Meinasin pistää pihalle koko muorin rahoineen. Kumma vimma tullut puskea rahaa joka välissä.
Eipä silti tarpeeseen se tulee, kun jää kodinhoitotuelle, ei liikoja seteleitä ole. Vajaa 300 euroa kuussa tulee olemaan tulevaisuuden tulot mulla. Voi sitä rahan räiskettä.
Isännälläkin alkaa pinna olla vähän kireällä kun joskus viime vuoden puolella ollaan päästy olemaan ihan kahden. Olisi kyllä kiva saada pieni vapaa viikonloppu. Osaiskohan sitä ollakaan enää.. Hmm...
Nyt täytyy lähteä kokeileen, pääsiskö sen kainaloon sohvan mutkaan..
Yötä!